+ Meer informatie

A'damse fracties tegen verhoging van de gasprijs

1 minuut leestijd

AMSTERDAM — De gemeenteraadsfracties en besturen van PvdA, CDA, CPN, D'ee, PSP en PPR in Amsterdam zijn tegen verhoging van de gasprijzen. In een brief aan hun collega's in andere Steden nemen zij stelling tegen de plannen de aardgastarieven per 1 januari 1982 nog eens met 12 cent te verhogen. Zij zijn van mening dat de tariefstijgingen van de afgelopen jaren al zo hoog zijn geweest, dat veel mensen hun woonlasten niet meer op kunnen brengen.

De Amsterdamse partijen pleiten in him brief voor de invoering van een woonlastensubsidie, waardoor naast de huur ook de stookkosten gesubsidieerd kunnen worden. Een dergelijke subsidie is al voorgesteld door de Amsterdamse wethouder van Volkshuisvesting, J. Schaef er.

Deze tekst is geautomatiseerd gemaakt en kan nog fouten bevatten. Digibron werkt voortdurend aan correctie. Klik voor het origineel door naar de pdf. Voor opmerkingen, vragen, informatie: contact.

Op Digibron -en alle daarin opgenomen content- is het databankrecht van toepassing. Gebruiksvoorwaarden. Data protection law applies to Digibron and the content of this database. Terms of use.