+ Meer informatie

Landelijk comité ter voorbereiding van ouderlingen- en diakenen-conferenties

1 minuut leestijd

Het comité vestigt graag de aandacht op de voorjaarsconferentie voor ouderlingen die zo God wil zal worden gehouden op zaterdag 22 april a.s. in de Ichthuskerk in Amersfoort. Aanvang: 10.30 uur.

Het onderwerp voor deze conferentie zal zijn: „Eenheid in verscheidenheid”, een toetsing van onze eigen binnenkerkelijke situatie, toegespitst op de prediking.

Vanuit de problematiek waarmee ambtsdragers op dit punt in hun werk steeds weer te maken krijgen blijft er behoefte aan een antwoord op de vraag of er bij alle verschil in ligging en opvatting toch een brug aanwijsbaar is waarlangs men voor elkaar bereikbaar kan blijven.

Inleiders zullen zijn ds. A. Baars van Urk en ds. H. Biesma van Apeldoorn-Oost.

Ook diakenen zijn op deze conferentie uiteraard hartelijk welkom. Over de najaarsconferentie voor diakenen volgen nog nadere mededelingen.

Deze tekst is geautomatiseerd gemaakt en kan nog fouten bevatten. Digibron werkt voortdurend aan correctie. Klik voor het origineel door naar de pdf. Voor opmerkingen, vragen, informatie: contact.

Op Digibron -en alle daarin opgenomen content- is het databankrecht van toepassing. Gebruiksvoorwaarden. Data protection law applies to Digibron and the content of this database. Terms of use.