+ Meer informatie

msm?t^'

2 minuten leestijd

de-zegels hadden betrekking op de Panamerikaanse jamboree, drie verschillende zegels van dezelfde waarde. Ook dit Zuidamerikaanse land gaf een zegel uit in het kader van het internationale jaar voor gehandicapten en ter gelegenheid van het gouden jubileum van het ministerie van postzaken werd een blokje uitgegeven. x In verband met een langdurige tentoonstelling van muziekinstrumenten in vier eeuwen (1500-1900) in Vancouver liet Canada eén speciale zegel drukken met afbeelding van een mandora uit de achttiende eeuw, welk instrument de voorloper van de mandoline is. Een serie van vier zegels herinnert aan enkele vrouwen, die een belangrijke rol speelden in de vorige en deze eeuw in de ontwikkeling van Canada en de plaats van •de vrouw in opvoeding en onderwijs en in de medische en maatschappelijke wereld. Vervolgens werden twee zegels gewijd aan. beschermde diersoorten en twee vrouwen uit de zestiende en zeventiende eeuw, die om hun godsdienstig leven zgn. heilig werden verklaard.

De berichten uit de Noord-Koreaanse volksrepubliek komen later binnen dan de zegels verschijnen en daarom nu aankondigingen van zegels uit het najaar 1980 en begin van dit jaar.. De schilder Albrecht Dürer werd geëerd met zegel en blok, evenals president Tito van Joegoslavië. De zegel vertoont Tito in maarschalksuniform. Ook het 150-jarig

Deze tekst is geautomatiseerd gemaakt en kan nog fouten bevatten. Digibron werkt voortdurend aan correctie. Klik voor het origineel door naar de pdf. Voor opmerkingen, vragen, informatie: contact.

Op Digibron -en alle daarin opgenomen content- is het databankrecht van toepassing. Gebruiksvoorwaarden. Data protection law applies to Digibron and the content of this database. Terms of use.