+ Meer informatie

Onderzoek naar rampenplan Bergen op Zoom

1 minuut leestijd

BERGEN OP ZOOM —Een gemeentelijke werkgroep gaat de mogelijkheden onderzoeken voor een rampenbestrijdingsplan, dat het mogelijk moet maken om bij eventuele calamiteiten snel en doeltreffend te kunnen ingrijpen.

De werkgroep, waarin hoofden van de hulpverleningsorganisaties in Beugen op Zoom en het hoofd van de BB zijn vertegenwoordigd, staat onder leiding van de burgemeester, volgens wie de opstelling van een rampenplan vooral in ingegeven door de aanwezigheid van een aantal cheniische bedrijven in de gemeente. Van de in Bergen op Zoom gevestigde chemische bedrijven zijn General Electric Plastics en de kunstharsfahrlek Synthese (beide rond de driehonderd werknemers) het grootst, heeft het gemeentebestuur bekendgemaakt.

Deze tekst is geautomatiseerd gemaakt en kan nog fouten bevatten. Digibron werkt voortdurend aan correctie. Klik voor het origineel door naar de pdf. Voor opmerkingen, vragen, informatie: contact.

Op Digibron -en alle daarin opgenomen content- is het databankrecht van toepassing. Gebruiksvoorwaarden. Data protection law applies to Digibron and the content of this database. Terms of use.