+ Meer informatie

RegEsJfifippoirs

1 minuut leestijd

AMSTERDAM — De 27-jarige W. Werts is maandagochtend bij een ongeval op de hoek van de Van Baerlestraat-Ruysdaelstraat om het leven gekomen. Het slachtoffer reed op zijn bromfiets over de stoep van de Van Baerlestraat, toen hij van het trottoir af reed om de Ruysdaelstraat te kruisen, kwam hij onder een vrachtauto terecht die net van de Van Baerlestraat de Ruysdaelstraat insloeg. Het slachtoffer was op slag dood.

van gopenbare Werken heeft het college verzocht om samen met de stichting Stadsherstel tot de stichting van een dergelijke steenbank. Over de beheersvorm zullen door het college nog nadere voorstellen worden gedaan. wat. Landelijk gezien loopt Leiden echter niet voorop. Het percentage van de mannelijke beroepsbevolking dat werkloos is, ligt tussen 5,02 en 4,8 terwijl dat in de regio Leiden schommelt tussen 4,85 en 4,43 %. Dat zegt de heer J. G. Schumacher, directeur van het gewestelijk arbeidsbureau aan de Leidse Oosterkerkstraat.

Deze tekst is geautomatiseerd gemaakt en kan nog fouten bevatten. Digibron werkt voortdurend aan correctie. Klik voor het origineel door naar de pdf. Voor opmerkingen, vragen, informatie: contact.

Op Digibron -en alle daarin opgenomen content- is het databankrecht van toepassing. Gebruiksvoorwaarden. Data protection law applies to Digibron and the content of this database. Terms of use.