+ Meer informatie

Kiltunnel voor rekening van het rijk te nemen, Tetaiën, ziet zich daardoor nog aitud

1 minuut leestijd

Dat liet de burgemeester van Dordrecht, J. H. van Zuuren, zaterdag duidelijk weten tijdens een demonstratie bij de Kiltunnel waaraan door enkele honderden inwoners van Dordrecht en buurgemeenten werd deelgenomen.

De demonstratie bij de tunnel vormde het slot van een lange tocht door de stad waaraan werd deelgenomen door meer dan honderd auto's en enkele bussen. Volgens de politie had het spaarzame door de tunnel komende verkeer niet de minste last van de meer in gemoedelijke dan in verbitterde sfeer verlopende demonstratie. Enkele demonstranten, die de tunnel wilden blokkeren, kregen door ingrijpen van de leiding geen kans om hun plan uit te voeren. geconfronteerd met een jaarlijkse last van vijf- tot zeshonderdduizend gulden.

Deze tekst is geautomatiseerd gemaakt en kan nog fouten bevatten. Digibron werkt voortdurend aan correctie. Klik voor het origineel door naar de pdf. Voor opmerkingen, vragen, informatie: contact.

Op Digibron -en alle daarin opgenomen content- is het databankrecht van toepassing. Gebruiksvoorwaarden. Data protection law applies to Digibron and the content of this database. Terms of use.