+ Meer informatie

Op zondag

2 minuten leestijd

Vooral op zondag ziet het volgens de gebroeders Vanhout zwart van de Nederlanders in Poppel. Een inwoner van Goirle die zojuist zijn tank heeft laten volgooien, bevestigt het. „Wij gaan er iedere zondag warme broodjes kopen, want in België zijn de winkels open. Ik kom hier al jaren om te tanken, ik woon dicht bij de grens. Voor anderen wordt het nu ook aantrekkelijk. Het scheelt je zo twee tientjes op een tank".

Sommigen nemen volle jerrycans mee. Officieel is dat verboden vanwege het ontploffingsgevaar. Zeker bij het warme zomerweer van afgelopen week vormt zich een uiterst explosieve damp, die de auto in een tijdbom verandert. Maar daar lijkt niemand over in te zitten. Een station verder heeft zich een file

De schoolvakanties zijn weer in volle hevigheid losgebarsten. Dat tot groot genoegen van de schoolgaande jeugd, maar niet altijd tot genoegen van de ouders. Maar goed, laten we er van uitgaan dat de jongens en meisjes hard hebben gewerkt en dat de vakantie verdiend is.

Meneer Van Vulpen meende ook dat zijn zoon hard had gewerkt op school en dat hij aan vakantie toe was. Maar dat zoon Joris wat meer vakantie kreeg dan zijn klasgenoten, viel rauw op zijn dak. Wat was er aan de hand? ZATERDAG 13 JUU1991

Deze tekst is geautomatiseerd gemaakt en kan nog fouten bevatten. Digibron werkt voortdurend aan correctie. Klik voor het origineel door naar de pdf. Voor opmerkingen, vragen, informatie: contact.

Op Digibron -en alle daarin opgenomen content- is het databankrecht van toepassing. Gebruiksvoorwaarden. Data protection law applies to Digibron and the content of this database. Terms of use.