+ Meer informatie

EEN KONINKLIJKE ONDERSCHEIDING VOOR BR. H.W. VAN DEN BRINK

2 minuten leestijd

Aan broeder H.W. van den Brink, lid van de redactieraad van ons orgaan Ambte-lijk Contact, is een koninklijke onderscheiding toegekend. Wij ontleenden dit feit aan een mededeling in het kerkblad van onze kerk te Broek op Langedijk.

Ter gelegenheid van zijn terugtreden uit het ambt van burgemeester van de gemeente Langedijk, om samen met zijn vrouw van een welverdiende rustte gaan genieten, heeft Hare Majesteit de Koningin broeder Van den Brink benoemd tot ridder in de orde van Oranje-Nassau.

In verband met verplichtingen elders was het hem onmogelijk deze conferentie bij te wonen, maar ook bij zijn afwezigheid willen wij er hier graag onze vreugde over uitspreken dat zijn verdiensten voor de samenleving in het algemeen en ook de activiteiten die br. Van den Brink op kerkelijk terrein heeft ontplooid, op deze wijze erkenning hebben gevonden. Wij voegen er graag onze welgemeende dank aan toe voor de wijze waarop onze broeder tot nu toe in het redactiewerk voor Ambtelijk Contact heeft geparticipeerd. De redactieraad hoopt dat de Here God br. Van den Brink de kracht en de lust wil geven om dit werk ook in de nieuwe fase van zijn leven nog een tijdlang waar te nemen.

Voor alles gaat echter onze wens dat hij met zijn vrouw nu eindelijk eens kan toekomen aan dingen waarvoor het drukke bestaan tot voor kort geen ruimte bood.

Dat alles dan onder de zegen van God, die er ook in het verleden in zo ruime mate mocht zijn.

Deze tekst is geautomatiseerd gemaakt en kan nog fouten bevatten. Digibron werkt voortdurend aan correctie. Klik voor het origineel door naar de pdf. Voor opmerkingen, vragen, informatie: contact.

Op Digibron -en alle daarin opgenomen content- is het databankrecht van toepassing. Gebruiksvoorwaarden. Data protection law applies to Digibron and the content of this database. Terms of use.