+ Meer informatie

Verbo-Tholen officieel geopend

1 minuut leestijd

THOLEN — Vrijdagochtend vond de officiële opening plaats van het bedrijf handelsmaatschappij en scheepvaartservice Verbo, Schelde-Bijnweg te Halsteren door de heren E. Barends en H. J, Hendrikse, respectievelijk burgemeester van Tholen en van Halsteren.

Burgemeester Barens van Tholen sprak zijn verwondering uit over de grote ondernemingsgeest en het doorzettingsvermogen van de heren Verkammen en Bout die samen het bedrijf, dat handelt in oliën en vetten en scheepvaartartikelen, exploiteerde.

Het bedrijf Verbo heeft behalve deze bedrijfsruimte nog twee nevenbedrijven. Namelijk te Hansweert en te Vlissingen, twee btmkerschepen en zeven varende bevoorradingsschepen. Naast dé binnenvaart, rijkspolitie te water, veerboten Krulningen-Perkpolder wordt ook te Vlissingen de zeevaart door Verbo bevoorraad.

Deze tekst is geautomatiseerd gemaakt en kan nog fouten bevatten. Digibron werkt voortdurend aan correctie. Klik voor het origineel door naar de pdf. Voor opmerkingen, vragen, informatie: contact.

Op Digibron -en alle daarin opgenomen content- is het databankrecht van toepassing. Gebruiksvoorwaarden. Data protection law applies to Digibron and the content of this database. Terms of use.