+ Meer informatie

_ INSTRUMENTARIUM

1 minuut leestijd

ir. »1^ Het instrumentarium is vrij com•'S| 4 pleet en bevat o.m. een snelheidsmeter met kilometerteller en benzinemeter, controlelampjes voor dynamo, oliedruk- en koelwatertemperatuur, groot licht en knipperlicht. De ruitewissers (bediend door een voetpomp) » zijn instelbaar op twee snelheden. >. Erg nuttig is het in de lichtinstallatie ' verwerkte X-contact, waardoor de lichten bij starten of stoppen van de motor automatisch terugschakelen van dimlicht of groot licht naar stadslicht. Met drie horizontaal in het dashboard geplaatste handles is het goed werkende (gecombineerde) ventilatie- en verwarmingssysteem te bedienen.

De motor is verder zo geconstrueerd dat de monteur in de garage er vrij gemakkelijk bij kan. Voor het demonteren van een cilinderkop is het bijvoorbeeld niet nodig dat de hele motor eir uit gehaald moet worden.

Deze tekst is geautomatiseerd gemaakt en kan nog fouten bevatten. Digibron werkt voortdurend aan correctie. Klik voor het origineel door naar de pdf. Voor opmerkingen, vragen, informatie: contact.

Op Digibron -en alle daarin opgenomen content- is het databankrecht van toepassing. Gebruiksvoorwaarden. Data protection law applies to Digibron and the content of this database. Terms of use.