+ Meer informatie

HOOGEVEEN

1 minuut leestijd

HOUTEN - GS van Utrecht keuren het bestemmingsplan Transportbedrijf Utrechtseweg van de gemeente Houten af. Dit bestemmingsplan beoogde de handhaving van het transportbedrijf aan de Utrechtseweg. Het plan bevat echter geen oplossing voor het afvalwater. Dit afvalwater bevat olie en mest en veroorzaakt veel vervuiling ter plaatse doordat het zonder zuivering geloosd wordt op het oppervlaktewater.

willen meewerken aan het plan van een projectgroep om in het gebied Schoonhoven tussen Hollandscheveld en Elim een bungalowpark te slichten. Dit park van zestig bungalows komt in de plaats van een eerder gestrand plan voor de bouw van een congrĂª.scentrum. B en W hebben als voorwaarde gesteld dat de bungalows niet permanent mogen worden bewoond. Bovendien moeten ze een deel van het jaar beschikbaar zijn voor verhuur.

Deze tekst is geautomatiseerd gemaakt en kan nog fouten bevatten. Digibron werkt voortdurend aan correctie. Klik voor het origineel door naar de pdf. Voor opmerkingen, vragen, informatie: contact.

Op Digibron -en alle daarin opgenomen content- is het databankrecht van toepassing. Gebruiksvoorwaarden. Data protection law applies to Digibron and the content of this database. Terms of use.