+ Meer informatie

Familiedag voor Israël-christenen

1 minuut leestijd

NLJKERK - De stichting Christenen voor Israël organiseert op 15 september in De Aker te Putten een familiedag. Centraal onderwerp van de dag, die om 10.00 uur begint, is "Roep om verzoening".

De algehele leiding is in handen van de voorzitter van de stichting, ds. W. J. J. Glashouwer, hervormd predikant te Tuil en 't Waal. Korte toespraken worden gehouden door K. van Oordt, P. Koelewijn en B. Repko. Er is veel samenzang en muziek onder leiding van Arie Pronk.

De Russische jood Ari Ben-Israël spreekt over "Antisemitisme in de Sowjet-Unie, de sporen en gevaren ervan in onze tijd, de exodus uit het Noorderland". Th. Ellesat, werkzaam bij de organisatie "Roep om verzoening", spreekt over "Strijd tussen Izak en Ismaël. Aan wie behoort het land Israël toe?"

Deze tekst is geautomatiseerd gemaakt en kan nog fouten bevatten. Digibron werkt voortdurend aan correctie. Klik voor het origineel door naar de pdf. Voor opmerkingen, vragen, informatie: contact.

Op Digibron -en alle daarin opgenomen content- is het databankrecht van toepassing. Gebruiksvoorwaarden. Data protection law applies to Digibron and the content of this database. Terms of use.