+ Meer informatie

Raadslid vuilnisman

1 minuut leestijd

APELDOORN — Het Apeldoomse gemeenteraadslid Rob Rijnhout (D'66) heeft zich een overall aangeschaft omdat hij een aantal dagen als vuilnisman wil meedraaien bij de vuilnisophaaldienst.

Rijnhout, die als raadslid zitting heeft in de commissie voor de gemeentelijke bedrijven, vindt dat de raadsleden over het algemeen veel te weinig de theorie toetsen aan de praktijk en daardoor te vaak een onjuist oordeel over vele zaken yormen. Hij heeft voor de toekomst nog meer praktijklessen in zijn agenda staan.- ^.^t . •

Zo gaat hij bij dé^litie een nachtelijke surveillancedienst meedraaien, draait hij een volledige dienst op de alarmpost van de GG en GD en neemt hij enkele dagen plaats aan een van de loketten van de Gemeentelijke sociale dienst.

Deze tekst is geautomatiseerd gemaakt en kan nog fouten bevatten. Digibron werkt voortdurend aan correctie. Klik voor het origineel door naar de pdf. Voor opmerkingen, vragen, informatie: contact.

Op Digibron -en alle daarin opgenomen content- is het databankrecht van toepassing. Gebruiksvoorwaarden. Data protection law applies to Digibron and the content of this database. Terms of use.