+ Meer informatie

Regio-Sfnspjpm

1 minuut leestijd

EINDHOVEN — Woensdagmiddag zijn de 18-jarige H. Burke en de 14-jarige A. Megens om het leven gekomen omdat de bestuurder door een gesloten Ahob gereden is. Het duo kwam onder een goederentrein. Volgens de NS is de bromfiets tegen een gesloten boom aangereden, waardoor deze afbrak. De knapen die bij elkaar in dezelfde straat woonde, waren op slag dood.

rgebouw van het. Cenal Overijssels Gasbedrijf gas) in Almelo is woens; officieel een warmtenp in gebruik genomen warmte onttrekt aan de tenlucht. Het is volgens ^ogas de eerste van dit tyin Nederland. Deze gas-mtepomp levert een rgiebesparing van 50 cent op. Het apparaat jkt deel uit van het natio1 demonstratie-project •mtepompen. auto botste door nog onbekende oorzaak tegen een boom en kwam in een iSloot terecht. gas ontsnapt. Een echtpaar en drie kinderen werden ter observatie in het Academisch Ziekenhuis opgenomen. Het echtpaar heeft het ziekenhuis inmiddels weer verlaten. De GG en GD hebben inmiddels de plaatselijke ziekenhuizen en artsen op de hoogte gebracht van het ongeval en van de mogelijkheid dat zich nog meer mensen kunnen melden met ademhalingsklachten en prikkelhoest: De mogelijkheid wordt niet uitgesloten dat nog twee meisjes met ademhalingsmoeilijkheden naar huis zijn gegaan.

Deze tekst is geautomatiseerd gemaakt en kan nog fouten bevatten. Digibron werkt voortdurend aan correctie. Klik voor het origineel door naar de pdf. Voor opmerkingen, vragen, informatie: contact.

Op Digibron -en alle daarin opgenomen content- is het databankrecht van toepassing. Gebruiksvoorwaarden. Data protection law applies to Digibron and the content of this database. Terms of use.