+ Meer informatie

Ds. Ravesloot neemt afscheid van Westerhaar

1 minuut leestijd

WESTERHAAR - Ds. J. L. Ravesloot heeft zondagavond afscheid genomen van de hervormde gemeente van Westerhaar. Hij diende de Westerhaarse gemeente ruim zes jaar. De tekst voor deze dienst was de priesterlijke zegen uit Numeri 6:24-26. De scheidende predikant zei dat hij z'n ambtsperiode in Westerhaar als een zegen heeft ervaren.

„Met grote dankbaarheid sluiten wij die periode vandaag af. Maar voor wij uit elkaar gaan, wil de Heere ons eerst Zijn zegen meegeven. Dit laatste is tegelijk ook het beste. Daardoor wordt eigenlijk heel het Evangelie nog eens op ons neergelegd. Zijn zegen garandeert immers veiligheid, genade en vrede. Wij kunnen dan ook niet beter doen dan elkaar bij dit afscheid aan de Heere opdragen. Dan houden wij elkaar vast, omdat Hij ons vasthoudt", aldus ds. Ravesloot.

Na afloop van de dienst werd ds. Ravesloot toegesproken door burgemeester Van der Zaag namens de gemeente Vriezenveen. Ds. Bos uit Vriezenveen sprak de scheidende predikant toê namens classis en ring, ds. Hagen uit Zwolle namens de Confessionele Vereniging en president-kerkvoogd H. Vos namens kerkeraad en gemeente.

Deze tekst is geautomatiseerd gemaakt en kan nog fouten bevatten. Digibron werkt voortdurend aan correctie. Klik voor het origineel door naar de pdf. Voor opmerkingen, vragen, informatie: contact.

Op Digibron -en alle daarin opgenomen content- is het databankrecht van toepassing. Gebruiksvoorwaarden. Data protection law applies to Digibron and the content of this database. Terms of use.