+ Meer informatie

Medailh

1 minuut leestijd

Drie mensen werden er o langs onderscheiden. De he A. Kramer uit St. Annalai kreeg de eremedaille in zilv verbonden aan de Orde vi Oranje Nassau opgespeld. D ze decoratie viel hem te bet vanwege zijn 40-jarige loo baan op de boerderij Rave soord van de familie Groenen ge. De heer Kramer is 56 jac De heer H. W. Dam, secretai van de gemeente Leersum, onderscheiden met de erem daille verbonden aan de on van Oranje-Nassau in gou Vanwege zijn 40-iarig dient jubileum bij de Enka, werd ai de heer A. G. Zwart uit Be nekom de eremedaille in bron verbonden aan de Orde vi Oranje-Nassau uitgereik Hij is vrachtwagenchauffeur.

Deze tekst is geautomatiseerd gemaakt en kan nog fouten bevatten. Digibron werkt voortdurend aan correctie. Klik voor het origineel door naar de pdf. Voor opmerkingen, vragen, informatie: contact.

Op Digibron -en alle daarin opgenomen content- is het databankrecht van toepassing. Gebruiksvoorwaarden. Data protection law applies to Digibron and the content of this database. Terms of use.