+ Meer informatie

British Airways Iaat klanten voor niks reizen

1 minuut leestijd

AMSTERDAM (ANP) - ledereen die' op 23 april met British Airways van of naar Groot-Brittannië vliegt, reist gratis. Met deze actie luidt de maatschappij een 50 miljoen pond kostende promotieactie in om de na de Golfoorlog ingezakte reisindustrie een impuls te geven. Dat heeft de maatschappij gisteren in Amsterdam en Londen bekendgemaakt.

Alle 25.000 klanten die voor gistermorgen zeven uur een vlucht op de 23e april hadden geboekt, krijgen hun geld terug in de vorm van een tegoedbon voor een zelfde ticket als waarmee ze op die dag reizen. De overige 50.000 stoelen die op die dag gratis beschikbaarzijn, worden verloot.

In Nederland waren voor 23 april al 300 plaatsen geboekt. Van de 50.000 nog te verloten tickets zijn er circa 500 bestemd voor Nederlanders, althans voor de BAvluchten vanuit ons land naar Londen en Manchester. Het gaat bij deze weggeefactie in totaal om 75.000 stoelen die BA op 23 april beschikbaar heeft op vluchten van en naar Groot-Brittannië. Voor de verloting verschijnen de komende tijd in dagbladen advertenties waarin een speciale coupon is opgenomen.

Deze tekst is geautomatiseerd gemaakt en kan nog fouten bevatten. Digibron werkt voortdurend aan correctie. Klik voor het origineel door naar de pdf. Voor opmerkingen, vragen, informatie: contact.

Op Digibron -en alle daarin opgenomen content- is het databankrecht van toepassing. Gebruiksvoorwaarden. Data protection law applies to Digibron and the content of this database. Terms of use.