+ Meer informatie

De redactie

1 minuut leestijd

… ontving bericht van deputaten ADMA dat tot diaconaal assistent is benoemd br. W. Huizer. We maken graag melding van deze benoeming en spreken de hoop uit dat de nieuwe functionaris aan het diaconaat in onze kerken goede diensten verlenen mag. Aan werk zal het hem niet ontbreken, als de beginperiode achter de rug is. Het moet deputaten ADMA vol doening geven dat hun werk verlicht wordt, terwijl het voor de plaatselijke kerken een stimulans is om van de diensten van ADMA d'eputaten nog meer gebruik te maken.

… ontving van deputaten voor hulpver lening binnen- en buitenland een oproep aan alle kerkleden om via het Nederlandse Rode Kruis, ’s-Gravenhage (giro 280400), de Internationale Raad van Christelijke Kerken, Amsterdam (giro 524990) en NOVIB, anti-hongeractie, ’s-Gravenhage (giro 100200) persoonlijk mee te doen aan de hulpverlening aan de naaste in... Biafra. Graag geven we dit appèl met de daarbij behorende gironummers door.

Deze tekst is geautomatiseerd gemaakt en kan nog fouten bevatten. Digibron werkt voortdurend aan correctie. Klik voor het origineel door naar de pdf. Voor opmerkingen, vragen, informatie: contact.

Op Digibron -en alle daarin opgenomen content- is het databankrecht van toepassing. Gebruiksvoorwaarden. Data protection law applies to Digibron and the content of this database. Terms of use.