+ Meer informatie

Reqio-sinRpriers

1 minuut leestijd

GROENEKAN — Het café-restaurant „De Groenekan" langs de Provinciale weg Utrecht-Hilversum is door een uitslaande brand praktisch geheel verwoest. Tijdens de blussingswerkzaamheden kreeg een brandweerman een stuk schoorsteen op zich, waardoor hij met een hersenschudding en gekneusde ribben naar het ziekenhuis moest worden gebracht. Schade wordt geschat op ongeveer 700.000 gulden, waarvoor de eigenaar slechts gedeeltelijk is verzekerd. De oorzaak is nog onbekend.

S:Si'-:i:.KJig!^iilS^s J. van Onuneren uit Overasselt en de 68-jarige vrouw H. F. van Ingen-Timmer uit Beuningen zijn woensdagmorgen door een verkeersongeval in de gemeente Beuningen (Gld) om het leven gekomen.

De man en de twee vrouwen kwamen in hun personenauto frontaal in botsing met een vrachtwagen. De bestuurder van deze vrachtwagen kwam op de linkerhelft terecht, doordat hij uitweek om een langzaam rijdende file te ontwijken, aldus de mededeling van de rijkspolitie.

Deze tekst is geautomatiseerd gemaakt en kan nog fouten bevatten. Digibron werkt voortdurend aan correctie. Klik voor het origineel door naar de pdf. Voor opmerkingen, vragen, informatie: contact.

Op Digibron -en alle daarin opgenomen content- is het databankrecht van toepassing. Gebruiksvoorwaarden. Data protection law applies to Digibron and the content of this database. Terms of use.