+ Meer informatie

SUGGESTIES ZIJN WELKOM!

1 minuut leestijd

Op de laatstgehouden vergadering van de redaktieraad hebben we ons als vanzelf bezig gehouden met de te volgen gedragslijn. Er zijn verschillende namen genoteerd voor het schrijven van één of meer artikelen. Daar er nog maar enkele nummers van Ambtelijk Contact versehenen waren konden er nog niet veel reakties zijn. Dit is inmiddels anders geworden en het verheugt ons bijzonder dat vele ambtsdragers van hun tevredenheid en instemming blijk geven. Uiteraard staat de redaktie open voor suggesties en wensen. Stuurt U deze gerust naar Joh. Verhulstlaan 9 te Baarn en ze zullen t.z.t. zeker een punt van bespreking vormen.

Deze tekst is geautomatiseerd gemaakt en kan nog fouten bevatten. Digibron werkt voortdurend aan correctie. Klik voor het origineel door naar de pdf. Voor opmerkingen, vragen, informatie: contact.

Op Digibron -en alle daarin opgenomen content- is het databankrecht van toepassing. Gebruiksvoorwaarden. Data protection law applies to Digibron and the content of this database. Terms of use.