+ Meer informatie

WEER THUIS

1 minuut leestijd

Gisteren, maandag 26 juni, mochten we na een verblijf van negen weken in het ziekenhuis weer thuiskomen.

In die tijd werden we tweemaal geopereerd. We zijn nu thuis om aan te sterken. Er moeten nog twee operaties komen. De eerstvolgende vermoedelijk DV in september a.s. In de tussentijd hopen we weer enige ambtelijke arbeid en ook de arbeid voor Bewaar het Pand te kunnen verrichten.

We mochten voortdurend veel belangstelling en medeleven ondervinden van collega’s, vrienden, lezers van dit blad, uit eigen gemeente en van elders. We willen hen ook op deze plaats voor dat alles van hart dank zeggen. Het deed ons goed, al dit medeleven. Bovenal betaamt het om de Naam des Heeren te erkennen. Hij heeft het in elk opzicht naar lichaam en ziel welgemaakt. Gesterkt in de Heere mochten we naar het ziekenhuis gaan en daar heeft de Heere Zijn gunst doen ervaren. We kunnen niet onder woorden brengen, wat er leefde en leeft in ons hart. Daarom willen we eindigen met deze woorden uit Psalm 72:


Geloofd zij God, dat eeuwig Wezen,
Bekleed met mogendheen!
De HEER’, in Israël geprezen,
Doet wond’ren, Hij alleen.


Deze tekst is geautomatiseerd gemaakt en kan nog fouten bevatten. Digibron werkt voortdurend aan correctie. Klik voor het origineel door naar de pdf. Voor opmerkingen, vragen, informatie: contact.

Op Digibron -en alle daarin opgenomen content- is het databankrecht van toepassing. Gebruiksvoorwaarden. Data protection law applies to Digibron and the content of this database. Terms of use.