+ Meer informatie

Met viltstiften een toren bouwen

1 minuut leestijd

Heb jij wel eens viltstiften gezien waar je een toren mee kunt bouwen? Ze bestaan echt! Het zijn stiften met een speciaal gevormde dop, die je aan een andere dop of stift kunt klemmen. Daardoor kun je allerlei figuren bouwen.

De viltstiften zijn van het merk Faber-Castell en je kunt ze kopen in pakjes van 6 of 10. Wil je dus iets leuks bouwen, dan heb je al gauw meer dan een of twee pakjes nodig...

Wat voor je moeder handig is om te weten: de inkt is sneldrogend, gemaakt op waterbasis en bij de meeste textielsoorten uitwasbaar. Je kunt de stiften pp een rijtje aan elkaar klikken, zodat ze nooit meer rond hoeven te shngeren. Fijn voor echte sloddervossen! Volgens de fabrikant houd je, als de stift leeg is, er leuk speelgoed aan over. Maar meestal zullen lege stiften in de prullenbak verdwijnen. Of niet? ^ BEZOEI

De prijs van de viltstiften is 1,20 gulden per stuk. Een etuitje met 6 stiften kost 7,15 gulden en een etui met 10 stuks 11,85 gulden. Ze zijn in de kantoorboekhandel te koop.

Deze tekst is geautomatiseerd gemaakt en kan nog fouten bevatten. Digibron werkt voortdurend aan correctie. Klik voor het origineel door naar de pdf. Voor opmerkingen, vragen, informatie: contact.

Op Digibron -en alle daarin opgenomen content- is het databankrecht van toepassing. Gebruiksvoorwaarden. Data protection law applies to Digibron and the content of this database. Terms of use.