+ Meer informatie

^aams Cultureel Antrum geopend

1 minuut leestijd

AMSTERDAM — Omlijst met estelijkheden maar ook begeleid lor protesten uit Belgische en Nederndse culturele groeperingen is zaterig in De Nes in Amsterdam liet laams Cultureel Centrum , J>e BrakGrond" geopend.

De oprichting van „De Brakke x)nd" is bedoeld om een permanente igelijkheid te scheppen tot culturele twisseling tussen noord en zuid. Met respect voor eikaars eigenheid, st de kennis en het begrip voor eikaars rscheidenheid kunnen de ontmoetinn en uitwisselingen in het nieuwe ntrum alleen de samenwerking tusn onze beide landen verstevigen, alls de Belgische staatssecretaris voor Ituur, toerisme en huisvesting, meouw R. de Bakker-van Ocken, in haar eningstoespraak. Zij was met een oot aantal Belgische bewindslieden andere hoogwaardigheidsbekleders : gelegenheid van de opening van het aams Cultureel Centrum naar Am;rdam gekomen.

Deze tekst is geautomatiseerd gemaakt en kan nog fouten bevatten. Digibron werkt voortdurend aan correctie. Klik voor het origineel door naar de pdf. Voor opmerkingen, vragen, informatie: contact.

Op Digibron -en alle daarin opgenomen content- is het databankrecht van toepassing. Gebruiksvoorwaarden. Data protection law applies to Digibron and the content of this database. Terms of use.