+ Meer informatie

Wie?

1 minuut leestijd

Wie moeten komen? Zij, die hun zielsgebrek gevoelen en die door hun eigen zondegif zijn uitgeteerd. Zij, die hun ziel niet langer bij het leven kunnen houden, die moeten versmachten van dorst naar een enkele druppel van de wateren des heils.

Dezen moeten komen en hun toevlucht nemen tot de gekruisigde, maar nu verhoogde Borg en Middelaar Jezus Christus. Uit Zijn geopende zijde vloeien stromen van levendmakende genade, om alle dorstige zielen te verkwikken en te verzadigen.

Wie geleerd heeft dat Hij door eigen kracht niet komen kan, die neme nu zijn toevlucht tot Hem. Hij schenkt u door genade en de kracht van de Heilige Geest alles wat tot uw zaligheid nodig is. Dan zal uw arm hart gelaafd worden door deze eeuwig vloeiende bron, door die levende wateren van Christus' gerechtigheid. Dan ontvangt de zondaar genade, troost en heerlijkheid.

O, mogen maar veel zielen gevonden worden, die dorsten naar de genadewateren, die van de troon van God en van het Lam afvloeien. Dan zouden wij ondervinden dat Jezus, dat dierbare Lam Gods, het eeuwige Woord des Vaders is. In Hem is leven en zaligheid voor de allesverbeurdhebbende zondaar te vinden.

David Bruinings (De erfenis van onze vaderen)

Deze tekst is geautomatiseerd gemaakt en kan nog fouten bevatten. Digibron werkt voortdurend aan correctie. Klik voor het origineel door naar de pdf. Voor opmerkingen, vragen, informatie: contact.

Op Digibron -en alle daarin opgenomen content- is het databankrecht van toepassing. Gebruiksvoorwaarden. Data protection law applies to Digibron and the content of this database. Terms of use.