+ Meer informatie

Zoveel hoofden...zoveel zinnen

1 minuut leestijd

Psalm 22
Bij mijn bewerking van Psalm 22 (Terdege 5 maart 1997) is helaas verzuimd enkele regels af te drukken betreffende tempo en registratie. De tempoaanduiding is "Molto adagio e sostenuto" en als registratie is voorgeschreven: Rechterhand: II (I) c.f Sesquialter 2 st. + 8' en (4').
Cor Vos, Zeist

Papier (2)
De ingezonden briefin het nummer van 2 april over de kwaliteit van het papier van Terdege is niét geschreven door fam. T. Vlot uit Opheusden. Een onbekende persoon heeft de brief ingestuurd, maar de naam van de familie Vlot eronder gezet.

Babycape
In Terdege van 2 april op pag. 79 moet de zin "Deze cape met washandje kost ƒ 29,95" als niet geschreven beschouwd worden. De cape met washandje kost voor niet-abonnees f 34,95 en voor abonnees f 24,95 (excl. verzendkosten).

Rijnreis
In Terdege van 2 april staat op pag. 57 dat abonnees f 698,00 betalen voor een Rijnreis. Dit moet echter f 759,00 zijn.

Kort verhaal
De namen van de personages in het kort verhaal "Ik naar een evangelisatiekamp...?" in Terdege van 2 april verwijzen niét naar werkelijk bestaande personen.

Deze tekst is geautomatiseerd gemaakt en kan nog fouten bevatten. Digibron werkt voortdurend aan correctie. Klik voor het origineel door naar de pdf. Voor opmerkingen, vragen, informatie: contact.

Op Digibron -en alle daarin opgenomen content- is het databankrecht van toepassing. Gebruiksvoorwaarden. Data protection law applies to Digibron and the content of this database. Terms of use.