+ Meer informatie

Predikanten gaan en komen

2 minuten leestijd

In de Ned. Herv. Kerk nemen op 11 augustus afscheid: van Arnhem, wijkgemeente „Malburgen" ds. W. van Bruggen beroepen te Hillegom; van Britswerd en Wieuwerd, Bozum en Ijtens en Hennaard ds. K. J. Inberg beroepen te Moordrecht; van Surhuisterveen ds. H. E. K. Vegter beroepen te Epe; van Rekken ds. A. A. van den Berg beroepen te 's-Gravenzande; van Zand voort als medewerker in het pastoraat/vicaris kandidaat J. W. Beks beroepen te Bellingwolde en Blijham en dan doen intrede: te Boxmeer (Sambeek, Beugen en Oeffelt) en Vierlingsbeek (en Maashees en Overloon) drs. G. J. Kuiper uit Dokkum en te Garijp ds. A. de Kleine uit Woudrichem.

In de Gereformeerde Kerken nemen op 11 augustus 1974 afscheid: van Leeuwarden-West ds. Z. C. Versluys beroepen te Hazerswoude (Dorp); van Groningen Noord/Oost ds. E. J. Duursema beroepen te Rotterdam-Charlols; van Spijk en Godlinze ds. J. Popping beroepen te Assen; van Heemse ds. H. Makkinga beroepen te Maasland; van Veenendaal ds. Th. Ferwerda beroepen te Amsterdam-Slotermeer/Osdorp; van Hardenberg ds. H. W. Nusselder beroepen te Beverwijk—Heemskerk als industriepredikant voor de IJmond en dan doen intrede: te Rotterdam-Charlois ds. W. R. Barkema uit Elburg; te Wezep ds. P. Brouwer uit Sibculo; te Hardegarijp ds. M. Kievit uit Wieringerwerf; te Niewegein ds. G. Dijkstra uit Zetten; te Zoetermeer (voor de nieuw gevormde wijk „Meerzicht") ds. J. W. Huisman uit Oppendoes; te Appingedam ds. R.Petersen uit Roden; te Leeuwarden—Huizum ds. Sj. Tiemersma uit Bodegraven; te Deventer ds. G. Kalksma uit Slootdorp (intrede te Deventer-West op 18 augustus 1974); te Noordwijk ds. E. Wamink uit Dordrecht en te Meliskerke kandidaat G. J. van Pijkeren, afkomstig uit Nunspeet.

In de Chr. Geref. Kerken doen intrede: op 14 augustus 1974 te Zaandam ds. J. de Jong uit Emraeloord en op 16 augustus 1974 te Sassenhelm ds. A. Rebel uit Hilversum-Centrum.

Ds. L. Laurense uit Delft doet op 11 augustus 1974 intrede als predikant van de Doopsgezinde gemeente van Sappemeer en op 18 augustus 1974 als predikant van de doopsgezinde gemeente van Winschoten.

Ds. G. Liebe, beroepen te Hengelo (O) neemt op 11 augustus 1974 afscheid van de Baptisten Gemeente van Amsterdam-West.

Deze tekst is geautomatiseerd gemaakt en kan nog fouten bevatten. Digibron werkt voortdurend aan correctie. Klik voor het origineel door naar de pdf. Voor opmerkingen, vragen, informatie: contact.

Op Digibron -en alle daarin opgenomen content- is het databankrecht van toepassing. Gebruiksvoorwaarden. Data protection law applies to Digibron and the content of this database. Terms of use.