+ Meer informatie

(scheid

1 minuut leestijd

In de raadzaal vant gemeentehuis in Waddinxvt werd in het bijzijn van familia het voltallig gemeentepersor onlangs afscheid genomen van heer Jac. van Steijn, chef van d'ideling sociale zaken en welzijnde functie van referendaris. Neen dienst van 45 jaar, waarvai5 jaar in Waddinxveen, maakt loer 1 mei gebruik van de regeHnervroegde uittreding. Burgemees mr. A. G. Smallenbroek bnkte de heer Van Steijn voor' vol toewijding vervullen varijn taak. De heer Van Steijn wai vroeger jaren ook secretaris v het burgerlijk armenbestuur maatschappelijk hulpbetootHij blijft nog aan de gemeentWaddinxveen verbonden als arenaar van de burgerlijke stand.

Deze tekst is geautomatiseerd gemaakt en kan nog fouten bevatten. Digibron werkt voortdurend aan correctie. Klik voor het origineel door naar de pdf. Voor opmerkingen, vragen, informatie: contact.

Op Digibron -en alle daarin opgenomen content- is het databankrecht van toepassing. Gebruiksvoorwaarden. Data protection law applies to Digibron and the content of this database. Terms of use.