+ Meer informatie

Van de redactie

1 minuut leestijd

Voor de derde maal het onderwerp „verkering". Er is inmiddels een groot aantal reacties binnengekomen over dit onderwerp. Veel reacties overlapten elkaar en om te voorkomen dat alles vijf keer geschreven zou worden hebben we de brieven moeten schiften. Ook waren er brieven die een persoonlijk probleem beschreven en het leek ons niet zinvol om deze zonder meer te plaatsen.

De reacties van vandaag zijn nogal verschillend. De eerste roert een onderwerp aan waar je niet zo snel bij stilstaat: Invaliden en verkering. Dit probleem leeft ongetwijfeld en het is goed om dat te weten en erover na te denken.

Het tweede onderwerp is een duidelijke reactie op Forum van twee weken geleden en wel zo duidelijk dat een verdere toelichting overbodig is.

Vorige week hebben we een begin gemaakt met de rubriek „Voor de balie". We hopen deze stukjes elke Forum terug te laten komen.

Reacties op het onderwerp „verkering" zijn nog van harte welkom, maar we durven niet zonder meer te beloven dat ze ook geplaatst worden. We rekenen er op dat jullie daar begrip voor hebben. Ook nieuwe onderwerpen zijn welkom. Ons adres is: Reformatorisch Dagblad, redactie Forum, postbus 670, 7300 AR Apeldoorn.

Deze tekst is geautomatiseerd gemaakt en kan nog fouten bevatten. Digibron werkt voortdurend aan correctie. Klik voor het origineel door naar de pdf. Voor opmerkingen, vragen, informatie: contact.

Op Digibron -en alle daarin opgenomen content- is het databankrecht van toepassing. Gebruiksvoorwaarden. Data protection law applies to Digibron and the content of this database. Terms of use.