+ Meer informatie

es

2 minuten leestijd

Onze omzet stijgt nog elk jaar en werk hebben we genoeg. Als we uitbreiden en vooral de winkel vergroten en er meer bronmters in kunnen plaatsen en een ruimere sortering fietsen in voorraad kunnen houden dan loopt de zaak als een trein." Nel zwijgt nog steeds, want dit gesprek gaat immers eigenlijk alleen tussen Bart en zijn vader. Maar wel is het nu helemaal duidelijk voor haar, wat Zeegers bedoelt en in' haar fantasie ziet ze opeens alles voor zich. Een huis, zo maar, zonder problemen en zonder eindeloos lang te moeten wachten en zoeken en proberen, zoals voor vrijwel ieder stelletje het geval is. En al over een klein half jaar. Getrouwd... Verder denkt ze niet want dan rijzen er toch weer vragen en problemen die ze niet wil zien en erkennen. Ze hoort Bart rustig maar vastberaden tegen zijn vader zeggen: „Het heeft geen zin om daarover nog eens te gaan praten. Mijn besluit is niet van vandaag of gisteren en mijn plannen yeranderen echt niet. Ik wil mijn leven lang niet in deze rommel blijven en daarom wil ik er ook zo gauw mogelijk uit. Ik schiet goed op met mün studie; als ik iets geschikts zie voor mij, kan ik al best solliciteren. Maar als ik hiermee begin moet ik dat opzij zetten, ik kan niet op twee gedachten blijven hinken." „Ik weet het allemaal heel goed, Bart en ik heb hier rekening mee gehouden. Maar ik wil en mag Je

Deze tekst is geautomatiseerd gemaakt en kan nog fouten bevatten. Digibron werkt voortdurend aan correctie. Klik voor het origineel door naar de pdf. Voor opmerkingen, vragen, informatie: contact.

Op Digibron -en alle daarin opgenomen content- is het databankrecht van toepassing. Gebruiksvoorwaarden. Data protection law applies to Digibron and the content of this database. Terms of use.