+ Meer informatie

io-snêppei^s

1 minuut leestijd

: AMSTERDAM — De raad voor de scheepvaart heeft de 54-iarige stuurman J. G. uit Rotterdam wegens schuld aan een een aanvaring voor zes maanden de bevoegdbeid ontnomen als stuurman op zeeschepen te varen. Het Nederlands-Antilliaanse motorschip „Early Bird" waarop hij voer, kwam op 31 oktober 1978 in de Oostzee in aanvaring met het Poolse vissersvaartuig „Kol 166". Het Poolse schip was daarna gezonken, waarbij zes opvarenden om het leven kwamen.

van Heenvliet op de Groene Kruisweg een vierpuntskruising ontstaat, welke beveiligd zal moeten worden door verkeerslichten. Verder is dan nodig een aansluitende weg van kruispunt Verdouwehoeck naar de Stationsweg. Het totale plan zou zevenhonderdduizend gulden kosten. Het ligt in de bedoeling dat het project in de eerstkomende raadsvergadering besproken zal worden. Lienden wilde burgemeester (J. Hoftijzer het raadslid O. van Ewijk (Eigen lijst) een koninklijke onderscheiding opspelden. Staande de vergadering weigerde de heer Van Ewijk deze onderscheiding omdat hij er geen behoefte aan had.

Deze tekst is geautomatiseerd gemaakt en kan nog fouten bevatten. Digibron werkt voortdurend aan correctie. Klik voor het origineel door naar de pdf. Voor opmerkingen, vragen, informatie: contact.

Op Digibron -en alle daarin opgenomen content- is het databankrecht van toepassing. Gebruiksvoorwaarden. Data protection law applies to Digibron and the content of this database. Terms of use.