+ Meer informatie

Jong geleerd

1 minuut leestijd

Oom Jaap vraagt aan Gert (5), die winkeltje speelt: „Ben je een oplichter of een afzetter?" „Geen aflichter en geen opzetter", reageert Gert.

Mama en Marian zijn verstopt en Joke moet zoeken. Komt ze papa tegen en zegt ze: „Gaan we nu op straat fietsen, dat heb je een keer beloofd." „Je moet mama en Marian toch opzoeken?" zegt papa. „Nou, dat doe ik dan wel als we terug zijn!"

Reinier (7) „Vandaag komt er een hittewolk"

Annet (3) kan al fietsen zonder zijwieltjes. En stoer dat ze is: „Kijk papa, ik kan al met een hand los." Tja, dat wordt een noodlanding en dat doet zeer. Een paar dagen later vraagt mama j' of Annet ook een "*~hand kan opsteken als ze fietst. „Jawel hoor, maar ik doe dan wel even allebei de voetjes op de grond."

Deze tekst is geautomatiseerd gemaakt en kan nog fouten bevatten. Digibron werkt voortdurend aan correctie. Klik voor het origineel door naar de pdf. Voor opmerkingen, vragen, informatie: contact.

Op Digibron -en alle daarin opgenomen content- is het databankrecht van toepassing. Gebruiksvoorwaarden. Data protection law applies to Digibron and the content of this database. Terms of use.