+ Meer informatie

Regio^nippo^:

1 minuut leestijd

GELDERMALSEN B en w van Geldermalsen hebben de eigenaar van café „De Roskam" te Rumpt (gemeente Geldermalsen) een vergunning geweigerd voor het starten van een discotheek. Het gemeentebestuur van Geldermalsen is van mening dat de rust in dit kleine dorpje zal worden verstoord door de aantrekkingskracht die de discotheek op de jeugd zal hebben, met alle gevolgen van dien.

heeft het onderzoek nog geen resultaat opgeleverd. van Lienden dat de gemeentelijke herindeling in de Midden-Betuwe niet door mag gaan. Doet hij dat niet dan zullen beide raadsleden het aftreden van Wessel eisen. De werkplaats en een opslagruimte brahdden uit. De oorzaak is onbekend. Persoonlijke ongelukken deden zich niet voor. Het vuur werd bestreden door de brandweerkorpsen van Oirschot en Eindhoven.

Deze tekst is geautomatiseerd gemaakt en kan nog fouten bevatten. Digibron werkt voortdurend aan correctie. Klik voor het origineel door naar de pdf. Voor opmerkingen, vragen, informatie: contact.

Op Digibron -en alle daarin opgenomen content- is het databankrecht van toepassing. Gebruiksvoorwaarden. Data protection law applies to Digibron and the content of this database. Terms of use.