+ Meer informatie

TV-cursus

1 minuut leestijd

Onderwijs per televisie. Nu niet voor de kinderen in de klas, maar voor de mensen ervoor. In samenwerking met Teleac zal het ministerie van onderwijs een cursus gaan verzorgen over de invoering van het formatiebudgetsysteem in het onderwijs. Dat systeem is voor scholen een belangrijk instrument om meer greep te krijgen op het eigen onderwijs-, organisatie- en personeelsbeleid. „Elke school heeft er belang bij de regelgeving zo snel mogelijk te leren kennen, zodat deze optimaal voor de school kan worden benut", aldus Uitleg. Elke school voor basis- en voortgezet onderwijs krijgt het cursuspakket toegestuurd. In het voorjaar van 1992 zal de eerste les worden uitgezonden. Niet bekend is hoe de informatie komt bij personen zonder televisie...

Deze tekst is geautomatiseerd gemaakt en kan nog fouten bevatten. Digibron werkt voortdurend aan correctie. Klik voor het origineel door naar de pdf. Voor opmerkingen, vragen, informatie: contact.

Op Digibron -en alle daarin opgenomen content- is het databankrecht van toepassing. Gebruiksvoorwaarden. Data protection law applies to Digibron and the content of this database. Terms of use.