+ Meer informatie

„Zwevende" kiezers

1 minuut leestijd

Alle propaganda voor de verschillende verkiezingsprogramma's ten spijt, bestaat op grond van enquêtes het vermoeden dat een niet onaanzienlijk deel van de kiezerskorps zich vandaag bij het uitbrengen van zijn stem heeft laten leiden door de gevoelens die men jegens de lijststrekker van de diverse politieke partijen koestert. Het kwam er met andere woorden bij het maken van de beslissende keus minder op aan wat de voornemens van de verschillende politieke partijen wai-en maar meer hoe de lijsttrekkers over kwamen. Vooral bij de grote groep „zwevende" kiezers (zij die tot het laatste moment hadden gewacht met het maken van hun keus) schijnen deze overwegingen een grote rol te spelen. ..

Deze tekst is geautomatiseerd gemaakt en kan nog fouten bevatten. Digibron werkt voortdurend aan correctie. Klik voor het origineel door naar de pdf. Voor opmerkingen, vragen, informatie: contact.

Op Digibron -en alle daarin opgenomen content- is het databankrecht van toepassing. Gebruiksvoorwaarden. Data protection law applies to Digibron and the content of this database. Terms of use.