+ Meer informatie

SGP-JONGERENDAG

in het Nederlands Congresgebouw Den Haag Aanvang 10 uur THEMA: BEN IK MIJNS BROEDERS HOEDER? ' Aan het programma werken mee: A. D. Aemoudse, G. R. J. van Heukelom, drs. W. van Vlastuin, ir. B. J. van der Vlies.

1 minuut leestijd

• DEN HAAG (ANP) - De Stichting Japanse Ereschulden (JES) organiseert volgende week vrijdag een demonstratie ter gelegenheid van de komst van de Japanse premier Kaifu.

Dat heeft zij de gemeente Den Haag, waar de protest-optocht zal plaatshebben, laten weten. Met de demonstratie wil JES de 75.000 Nederiandse schadeclaims aan het adres van Japan kracht bijzetten. Het gaat de eisers om een geldelijke vergoeding voor de tijd die in Jappenkampen werd doorgebracht. JES hoopt de Japanse premier ook een petitie aan te bieden. tie voorstander van de bestaande PID te vervangen door een regionale inlichtingendienst (RID). De chef van de regionale inlichtingendienst zou rechtstreeks onder de korpschef van de regio moeten vallen.

De werkgroep adviseert om tussen de BVD en elk van de politieregio's een bilaterale overlegstructuur op te zetten. Dit overleg, aldus de werkgroep, kan in belangrijke mate bijdragen tot het inzichtelijk maken van wederzijdse mogelijkheden en prioriteiten. Het thema gaat over sociale vernieuwing, de zorg voor onze naaste in bijbels licht, een kritische beschouwing op het gevoerde kabinetsbeleid vanuit de SGP-visie, terwijl ook ingegaan wordt op de op Prinsjesdag gepresenteerde miljoenennota. Het thema wordt afgesloten met een forumbespreking.

Tevens wordt er een diaklankbeeld vertoond, is er een aktiviteitenmarkt en wordt de maaltijd gratis verstrekt!

KOM OOK!!!
Bestel gratis toegangskaarten bij SGP-jongerenorganisatie Laan van Meerdervoort 165 2517 AZ Den Haag Tel. 070-3456226

Deze tekst is geautomatiseerd gemaakt en kan nog fouten bevatten. Digibron werkt voortdurend aan correctie. Klik voor het origineel door naar de pdf. Voor opmerkingen, vragen, informatie: contact.

Op Digibron -en alle daarin opgenomen content- is het databankrecht van toepassing. Gebruiksvoorwaarden. Data protection law applies to Digibron and the content of this database. Terms of use.