+ Meer informatie

Drop-slokop (II)

1 minuut leestijd

Ter aanvulling op uw antwoord op de vraag over drop: de genoemde stofglycyrrhizine heeft als bijwerking een bloeddrukverhogende uitwerking en het is dan ook niet verstandig zoutloze drop te eten wanneer mensen, hij voorbeeld vanwege een te hoge bloeddruk, op een zoutarm of zoutloos dieet staan. Ook de drop zelf is niet goed. Antwoord: Wij schreven al over bijwerkingen en noemden de belangrijkste. In een zoutarm of zoutloos dieet past ook helemaal geen drop. Het is een,bekend verschijnsel, dat drop verschilWie dezer dagen nog een kerkepaadje wil aflopen om in drie musea fraaie verzamelingen oud roomskatholiek en protestants kerkzilver te bekijken, zal zich moeten haasten: tot en met morgenmiddag kan men voor de expositie "Klein Kerkepad in Zilver" nog terecht in het Maarten van Rossum Museum te Zaltbommel, in Museum Elisabeth Weeshuis in Culemborg en in het Streekmuseum te Tiel. Voor een expositie over nagemaakt of regelrecht vervalst aardewerk kan men in Amsterdam langer terecht, tot 6 september. Vaak kan ik niet in slaap komen, of word ik wakker door zogenaamde restless legs (onrustige benen). Ik moet dan het bed uit en heen en weer lopen. Het medicijn (inhibin) helpt niet. Kunt u mij een oplossing geven?

Deze tekst is geautomatiseerd gemaakt en kan nog fouten bevatten. Digibron werkt voortdurend aan correctie. Klik voor het origineel door naar de pdf. Voor opmerkingen, vragen, informatie: contact.

Op Digibron -en alle daarin opgenomen content- is het databankrecht van toepassing. Gebruiksvoorwaarden. Data protection law applies to Digibron and the content of this database. Terms of use.