+ Meer informatie

Ouderlingen naar Amersfoort

1 minuut leestijd

D.V. zaterdag 30 oktober worden in de Chr. Geref. kerk te Amersfoort weer alle ouderlingen van onze kerken verwacht op de jaarlijkse conferentie.

Het wil nogal eens voorkomen dat onze penningmeester broeders die hun reiskos¬ten komen verrekenen, er aan moet herin¬neren dat hun kerkeraad de omslag nog niet heeft voldaan of het abonnementsgeld van Ambtelijk Contact nog niet werd over¬gemaakt.

Daarom broeders, is er nog wat te vol¬doen, maak het dan meteen even aan br. Duycker over?

Op de komende conferentie hoopt Ds. op den Velde van Zierikzee een onderwerp in te leiden.

Het „samen leven in één kerkverband” zal ter sprake komen. In dat opzicht leven er wel vragen onder ons. Ds. op den Velde zal ons ongetwijfeld belangrijke zaken weten voor te houden waarop dan een goede diskussie kan volgen. Tot ziens D.V. in Amers¬foort. K. GELEYNSE

Deze tekst is geautomatiseerd gemaakt en kan nog fouten bevatten. Digibron werkt voortdurend aan correctie. Klik voor het origineel door naar de pdf. Voor opmerkingen, vragen, informatie: contact.

Op Digibron -en alle daarin opgenomen content- is het databankrecht van toepassing. Gebruiksvoorwaarden. Data protection law applies to Digibron and the content of this database. Terms of use.