+ Meer informatie

RECENSIE

1 minuut leestijd

H. Korving, Kennis in viervoud, Uitg. Brevier, Kampen 2015, 350 blz., € 24,95.

Het eerste artikel in dit nummer van Ambtelijk Contact voert een nadrukkelijk pleidooi voor het (blijven) leren als (leden van) de gemeente. Dit boek leent zich uitstekend voor een gezamenlijk studeren in wat het belangrijkste in ons leven behoort te zijn. Vier thema’s worden elk in zeven deelthema’s uitgewerkt: Ken de Heere, Ken jezelf, Ken je Bijbel en Ken je toekomst. Bijbels en gereformeerd worden de zaken uitgediept en via toegevoegde gespreksvragen is het geheel ook geschikt voor kringen en verenigingen. In onze gemeente functioneert Kennis in viervoud inmiddels als verdiepingsstof voor hen die recent belijdenis des geloofs aflegden en nu de voortgezette catechese volgen. Van harte aanbevolen.

Deze tekst is geautomatiseerd gemaakt en kan nog fouten bevatten. Digibron werkt voortdurend aan correctie. Klik voor het origineel door naar de pdf. Voor opmerkingen, vragen, informatie: contact.

Op Digibron -en alle daarin opgenomen content- is het databankrecht van toepassing. Gebruiksvoorwaarden. Data protection law applies to Digibron and the content of this database. Terms of use.