+ Meer informatie

Jongen (8) bewusteloos na 'spel' in zwembad

1 minuut leestijd

AMSTERDAM - Een 8-jarig jongetje uit Amsterdam is gisteren in zorgwekkende toestand in het ziekenhuis opgenomen na een uit de hand gelopen spelletje „wië het langst onder water kan blijven" in het Sloterparkbad. Dat heeft de politie vandaag meegedeeld.

Een 50-jarige onderwijzer zag hef jongetje roerloos op de bodem vari ! het zwembad liggen en haalde heni i naar boven. Het slachtoffer had onder water het bewustzijn verloren. Nd , mond-op-mondbeademing kwam hij weer enigszins bij zijn positieven eri ; werd hij naar het ziekenhuis vervoesd. In zijn toestand was vanmorgen, aldus de iJ(flMé|*fi6g*g?etfMi tering gekomen., •

Deze tekst is geautomatiseerd gemaakt en kan nog fouten bevatten. Digibron werkt voortdurend aan correctie. Klik voor het origineel door naar de pdf. Voor opmerkingen, vragen, informatie: contact.

Op Digibron -en alle daarin opgenomen content- is het databankrecht van toepassing. Gebruiksvoorwaarden. Data protection law applies to Digibron and the content of this database. Terms of use.