+ Meer informatie

Alcoholvrij bier naar troepen in Saoedi-Arabië

1 minuut leestijd

AMSTERDAM - De Brabantse bierbrouwer Bavaria heeft een grote order in de wacht gesleept voor de levering van alcoholvrij bier aan de Amerikaanse troepen in Saoedi-Arabië.

Een woordvoerder van de brouwerij bevestigde de order, maar wilde niet ingaan op de grootte ervan. Wel zei hij dat maandag vijfhonderdduizend blikjes alcoholvrij bier naar het Midden-Oosten zullen worden getransporteerd.

Geruchten dat Bavaria niet zou kunnen voldoen aan de enorme vraag naar het alcoholvrije bier verwees de woordvoerder naar het rijk der fabelen. „Inderdaad is er bijzonder veel vraag naar dit soort bier, maar vooral in flesjes. Wat blikjes betreft kunnen we zeer grote orders zonder moeilijkheden aan. Per uur produceren we zo'n 150.000 blikjes alcoholvrij bier", aldus de woordvoerder.

Deze tekst is geautomatiseerd gemaakt en kan nog fouten bevatten. Digibron werkt voortdurend aan correctie. Klik voor het origineel door naar de pdf. Voor opmerkingen, vragen, informatie: contact.

Op Digibron -en alle daarin opgenomen content- is het databankrecht van toepassing. Gebruiksvoorwaarden. Data protection law applies to Digibron and the content of this database. Terms of use.