+ Meer informatie

Juchtleder

1 minuut leestijd

ik een week niet loop op mijn juchtren schoenen slaan Ze wit uit. Toch indel ik ze geregeld met juchtlederen een vochtig huis heb ik niet. r komt die witte aanslag dan van

Antwoord — Die komt uit loenen. Tijdens het lopen door :n wind nemen ze vocht op. Zomi maar elke dag die schoenen gedrogen ze wat op, nl. door de ï van uw voeten en door de beweie uw voeten in de schoenen ma•aardoor wordt nl. altijd wat lucht itst. Laat u nu die schoenen een 5taan, dan drogen ze verder op. t water op straat, maar ook door eet uit uw voeten komen zouten leer. Dat blijft bij het verdampen t water op uw schoenen achter en dat ze wit uitslaan. Dat is goed, :o raakt een schoen een deel van jten kwijt. Afvegen en invetten is kruim voldoende.

Deze tekst is geautomatiseerd gemaakt en kan nog fouten bevatten. Digibron werkt voortdurend aan correctie. Klik voor het origineel door naar de pdf. Voor opmerkingen, vragen, informatie: contact.

Op Digibron -en alle daarin opgenomen content- is het databankrecht van toepassing. Gebruiksvoorwaarden. Data protection law applies to Digibron and the content of this database. Terms of use.