+ Meer informatie

Referaten Diakenenconferentie 1968

1 minuut leestijd

Dit juni/julinummer van „Ambtelijk Contact” wordt geheel gevuld door de inleidingen, die zijn gehouden op de Diakenenconferentie 1968. Het thema van deze bijeenkomst, de internationale hulpverlening, verdient zeker de volle aandacht van alle ambtsdragers. Ook van diegenen, die niet in de gelegenheid zijn geweest de conferentie bij te wonen. Wellicht zou er te hunnen dienste eens op kerkeraadsvergadering of regionale ambtsdragerssamenkomsten over kunnen worden gediscussieerd. Daartoe bieden de referaten een goed uitgangspunt. Mochten er na bespreking vragen blijven, dan kunt u de bemiddeling van de redactie van „Ambtelijk Contact” inroepen om deze vragen aan de inleiders voor te leggen.

Deze tekst is geautomatiseerd gemaakt en kan nog fouten bevatten. Digibron werkt voortdurend aan correctie. Klik voor het origineel door naar de pdf. Voor opmerkingen, vragen, informatie: contact.

Op Digibron -en alle daarin opgenomen content- is het databankrecht van toepassing. Gebruiksvoorwaarden. Data protection law applies to Digibron and the content of this database. Terms of use.