+ Meer informatie

Agent buiten dienst pakt overvaller

1 minuut leestijd

ROTTERDAM — Een agent van de Rotterdamse politie heeft gisteren in zijn vrije tijd een gewapende overvaller overmeesterd in een postkantoor aan de Avenue Concordia in Rotterdam. De politieman stond als klant in de rij toen een man binnenkwam die, gewapend met een vuurwapen, geld eiste. De man loste nog een schot af, maar daarop greep de in burger geklede agent in. Volgens de politie is de aangehoudene de 44-jarige W. de M. Hij heeft geen vaste woonplaats.

De economische teruggang, maar TOoral het zuiniger omspringen met slektriciteit, heeft tot een aanmerkelijke daling geleid bij het verbruik in het gebied van de IJsselcentrale. In 1979 nam het verbruik nog met twee procent toe, in 1980 was het nog maar een procent en de eerste vier maanden van dit jaar laten zelfs een daling van anderhalf procent zien. Opmerkelijk noemt de IJC met name het dalende verbruik in de huishouding. Door economische omstandigheden liep de afname het sterkste terug in de textiel, terwijl de kleine en middelgrote bedrijven meer stroom nodig hadden. „Dat duidt erop dat het in die sector nog vrij goed gaat", aldus Wijmans. Stichting Ref. Hulpaktie

Deze tekst is geautomatiseerd gemaakt en kan nog fouten bevatten. Digibron werkt voortdurend aan correctie. Klik voor het origineel door naar de pdf. Voor opmerkingen, vragen, informatie: contact.

Op Digibron -en alle daarin opgenomen content- is het databankrecht van toepassing. Gebruiksvoorwaarden. Data protection law applies to Digibron and the content of this database. Terms of use.