+ Meer informatie

VAN DE REDACTIE

2 minuten leestijd

In dit nummer treft u twee artikelen aan, waarvan het tweede dubbel zo lang is als gewoonlijk. Het betreft een studie die ds. J.G. Schenau geschreven heeft over de roeping tot het bijzondere ambt. Het leek de redactie niet goed deze studie in tweeën te plaatsen. We hopen dat het mag bijdragen tot een dieper verstaan van de wijze waarop de Here zijn kerk wil regeren en waarop Hij daarbij mensen inschakelt.

Vervolgens wil de redactie u attent maken op een verandering die binnenkort ingaat betreffende de opmaak en lay-out van ons blad. Ambtelijk Contact heeft een eenvoudige uitstraling, en dat moet ook maar zo blijven. Maar in vergelijking met andere kerkelijke periodieken is het wel érg ‘kaal’ geworden. Goed overleg met de drukker heeft geleid tot een frisser, uitnodigender uiterlijk, dat we u met ingang van het januari-nummer hopen te kunnen presenteren. E.e.a. zal geen invloed hebben op de hoogte van het abonnementsgeld (die in januari slechts trendmatig zal worden aangepast).

Tenslotte: tijdens de ambtsdragersconferentie van oktober zal de voorzitter daarvan, br. D. Koole, afscheid nemen. Dat betekent ook dat zijn plaats in de redactie openvalt. Als nieuw redactielid, tevens lid van het comité, verwelkomen we br. H. Vuijk. En we danken br. Koole voor de wijze waarop hij zijn taak als lid van de redactie gedurende een lange reeks van jaren heeft vervuld!

Namens de redactie,

Deze tekst is geautomatiseerd gemaakt en kan nog fouten bevatten. Digibron werkt voortdurend aan correctie. Klik voor het origineel door naar de pdf. Voor opmerkingen, vragen, informatie: contact.

Op Digibron -en alle daarin opgenomen content- is het databankrecht van toepassing. Gebruiksvoorwaarden. Data protection law applies to Digibron and the content of this database. Terms of use.