+ Meer informatie

Project tegen vandalisme in Middelburg

1 minuut leestijd

MIDDELBURG — Woensdag is bij de openbare school de Vrijburch bij de lagere protestants christelijke Prinsenhoofdeschool het voorlichtingsproject vandalisme gestart. Dit gebeurde door het inrichten en adopteren van een aantal bloembakken op de markt.

De scholieren zullen de zorg voor een bepaalde tijd hebben over deze plantenbakken. Het voorlichtingsproject ter voorkoming en bestrijding van het vandalisme in Middelburg is opgezet door de werkgroep Vandalisme. Hierin zijn vertegenwoordigd gemeentepolitie, lager en voortgezet onderwijs en het ministerie van CRM. Behalve de scholieren zal getracht worden ook ouders en wijkbewoners bij het project te betrekken. digd de eerste paal voor de bouw van 96 woningwetwoningen te komen slaan. Maandag 18 mei om 15.00 uur is het tijdstip waarop de bouw in de wijk Seghwaert officieel begint. De minister heeft ook toegestemd de opening van het winkelcentrum in Seghwaert te verrichten. Dat gebeurt om 16.30 op dezelfde dag.

Deze tekst is geautomatiseerd gemaakt en kan nog fouten bevatten. Digibron werkt voortdurend aan correctie. Klik voor het origineel door naar de pdf. Voor opmerkingen, vragen, informatie: contact.

Op Digibron -en alle daarin opgenomen content- is het databankrecht van toepassing. Gebruiksvoorwaarden. Data protection law applies to Digibron and the content of this database. Terms of use.