+ Meer informatie

Roddel

1 minuut leestijd

In het RD-Accent van zaterdag 17 augustus schrijft J. van Klinken "Hoe roddelpers zich op Prins Claus stort!" Ook ik zeg, met prins Claus: „Deze bladen komen niet in huis!"

Maar wat baat mij dat als het RD foto's en roddels nota bene letterlijk overneemt! Als de motivatie is „achter de koninklijke familie te staan", dan niet zó! Geef geen aandacht aan dit kwaad, en zeker niet met negatieve foto's! Dezelfde gedachte kwam bij me op toen een interview "uit andere bladen" werd overgenomen, en negatieve kritiek van de lieer Luns op prins Claus gegeven werd. Gaat u a.u.b. zó niet verder! „Al wat waarachtig is, al wat rein is, al wat liefelijk is, bedenk dat!" Ook over ons koningshuis! D. Vlastuin-de Vries Alsemhof 14 4907 AN Oosterhout

Deze tekst is geautomatiseerd gemaakt en kan nog fouten bevatten. Digibron werkt voortdurend aan correctie. Klik voor het origineel door naar de pdf. Voor opmerkingen, vragen, informatie: contact.

Op Digibron -en alle daarin opgenomen content- is het databankrecht van toepassing. Gebruiksvoorwaarden. Data protection law applies to Digibron and the content of this database. Terms of use.