+ Meer informatie

LANGSLAPERS NEMEN HET UEFST DE KORTSTE WEG.

LinkerLisse. De slaapspeciaalzaak van je dromen.

1 minuut leestijd

• DEN HELDER - Het Nederiandse fregat Hr. Ms. Piet Heyn heeft gisteren in de Golf van Biskaje een deelnemer aan de Route-du-Rum zeilrace uit zijn zinkende jacht gered, zo heeft een woordvoerder van de Koninklijke Marine bevestigd. Het fregat was via de Azoren op weg naar de Antillen, toen het een noodbericht van het Britse kuststation Land's End Radio ontving.

LISSE: Kanaalstraat 94-98, Telefoon 02521-14541 ROTTERDAM-C: Westblaak 101, Telefoon 010-4146900 staapvoorlichters 1 gegeven. Het aantal gewonden is hetzelfde gebleven: 27. Van hen zijn er elf ernstig gewond, van wie er nog vijf op de intensive-care-afdeling liggen. Het aantal betrokken voertuigen bedroeg 77, waarvan er,, veertie^i, geheel zijn uitgebrandr bat heeft "de Bredase politie gisteren bekendgemaakt,

Deze tekst is geautomatiseerd gemaakt en kan nog fouten bevatten. Digibron werkt voortdurend aan correctie. Klik voor het origineel door naar de pdf. Voor opmerkingen, vragen, informatie: contact.

Op Digibron -en alle daarin opgenomen content- is het databankrecht van toepassing. Gebruiksvoorwaarden. Data protection law applies to Digibron and the content of this database. Terms of use.