Digibron cookies

Voor optimale prestaties van de website gebruiken wij cookies. Overeenstemmig met de EU GDPR kunt u kiezen welke cookies u wilt toestaan.

Noodzakelijke en wettelijk toegestane cookies

Noodzakelijke en wettelijk toegestane cookies zijn verplicht om de basisfunctionaliteit van Digibron te kunnen gebruiken.

Optionele cookies

Onderstaande cookies zijn optioneel, maar verbeteren uw ervaring van Digibron.

Bekijk het origineel

Schouderham bevat te veel water

Bekijk het origineel

Bladerweergave niet beschikbaar
+ Meer informatie

Schouderham bevat te veel water

1 minuut leestijd Arcering uitzetten

DEN HAAG — Veel slagers en vleeswarenfabrikanten verkopen hun klanten schouderham met een onnatuurlijk hoog vochtgehalte. Tot die conclusie is het Konsumenten Kontakt (KK) gekomen op basis van een onderzoek dat in Koopkracht, het maandblad van KK, is gepubliceerd.

U heeft geen rechten om dit artikel te lezen Premium Artikel

Dit artikel is exclusief leesbaar voor abonnees met een RD-abonnement, een zesdaags abonnement op het RD of op de e-paper. Dit artikel lezen? Log in op uw EMG-account of neem een abonnement.

Inloggen Neem (proef)abonnement

Bekijk de hele uitgave van zaterdag 30 mei 1981

Reformatorisch Dagblad | 16 Pagina's

Schouderham bevat te veel water

Bekijk de hele uitgave van zaterdag 30 mei 1981

Reformatorisch Dagblad | 16 Pagina's