+ Meer informatie

Voorbede voor gevangenen in Argentinië

1 minuut leestijd

LEUSDEN - Ontstellende berichten over martelingen, vermissing en ontrechting van veel mensen in Argentinië, die van betrouwbare zijde in het dienstencentrum van de Ger. Kerken in Leusden zijn binnengekomen, hebben de zending doen besluiten de kerkeraden van hun kerken op te roepen tot persoonlijk gebed en voorbede in de gemeenten.

Met instemming van het moderamen van de generale synode van de Gereformeerde Kerken in Nederland wordt verzocht deze zaak op zondag 12 april in samenwerking en verootmoediging aan de Heere voor te leggen.

Veel gevangenen zuchten in eenzame opsluiting. Hun verblijven zijn kleine cellen, waarin amper daglicht kan doordringen. Zij en andere gevangenen worden aan allerlei kwellingen onderworpen.

Deze tekst is geautomatiseerd gemaakt en kan nog fouten bevatten. Digibron werkt voortdurend aan correctie. Klik voor het origineel door naar de pdf. Voor opmerkingen, vragen, informatie: contact.

Op Digibron -en alle daarin opgenomen content- is het databankrecht van toepassing. Gebruiksvoorwaarden. Data protection law applies to Digibron and the content of this database. Terms of use.