+ Meer informatie

Ultimatum

1 minuut leestijd

• APELDOORN — 0e politie van Apeldoorn heeft maandag in de keuken van een woning in die plaats het stoffelijk overschot gevonden van de 68-jarige J. N. De man heeft vermoedelijk een maand dood in zijn huis gelegen, want . - het lichaam verkeerde in verre staat

De heer.B. Timmens van,het CDA maakte het college erop attent dat bij van ontbinding, aldus de politie. De GG een aantal huizen na aanbrenging van en GD moest de woning ontsmetten. de ventilatie de schimmelvorming af- Buurtbewoners hadden de politie gegenomen was. Hij wees ook op de hoge waarschnwd, omdat zij N. al enkele wekosten die isolatie met zich mee brengt, ken niet hadden gezien. Volgens de povier è vijf miljoen gulden, tegen één mil- litie is bij een natuurlijke dood gestorjoen gulden voor ventilatie. Bovendien ven.

Deze tekst is geautomatiseerd gemaakt en kan nog fouten bevatten. Digibron werkt voortdurend aan correctie. Klik voor het origineel door naar de pdf. Voor opmerkingen, vragen, informatie: contact.

Op Digibron -en alle daarin opgenomen content- is het databankrecht van toepassing. Gebruiksvoorwaarden. Data protection law applies to Digibron and the content of this database. Terms of use.